Laptops – Buying tips (Consumentenbond)

laptopFor tests and more information, go to: Laptops come in different formats, processors and working memory. Which is suitable for you? In this video Dennis gives you tips which laptop suits you best and what you can possibly think of when you buy a laptop.

Buy a separate test report for the latest test results and see which laptop comes out best in our test:

Also visit our Youtube channel:

Subscribe to our Youtube channel and stay up to date with the latest videos:

source

22 thoughts on “Laptops – Buying tips (Consumentenbond)”

 1. *Je spreekt OS X uit als OS Ten. De X staat voor het Romeinse getal.

  Qua laptop raad ik een Macbook aan. Het grote voordeel van een laptop is dat je hem makkelijk met je meekan nemen; dat is bij veel Windows-laptops al ver te zoeken met de grote robuuste plastic behuizing. Een Macbook is daarentegen compacter, en kent vaak hoogwaardige materialen zowel in de behuizing als binnenin.

 2. Hallo team van consumenten van Nederland
  Heb deze laptops ook een cd dvd rom spelen??
  Met vriendelijke groet Giel schoon

 3. Hallo Consumentenbond, wat voor specificatie's raden jullie mij aan voor veel videobewerking? en meerdere zwaardere progamma's

 4. ik moet voor school een laptop ook wil ik hier oudere games opspelen zoals fallout 3 met wat mods. ik heb een budget van 600 wat is de beste laptop voor deze prijs.

 5. ik zoek een computer met krachtige prestaties voor het spelen van video games ik heb een budget van 1000 eu ook is mijn vraag of het verstandig is om een computer door een bedrijf te laten bouwen of toch zelf 1 dekstop in een winkel te halen

 6. alle eerste bedankt voor een informatieve video, verzoek: heb een kleine laptop nodig om mee te nemen en doe meer programmeren en af en toe video bewerking, vraag is Macbook pro of Macbook Air goede keuze?

 7. Telt een 2-1 laptop/ tablet nou als tablet of als laptop.
  ( Kan je alleen apps downloaden van een tablet of ook games van een laptop en wat zijn de nadelen )

 8. Er wordt geen advies gegeven welke macbook verschillen er zijn en waarvoor ze het meest nuttigst zijn. Jammer
  Tevens kan ik dat ook niet op youtube vinden, een advies voor macbooks… 🙁

 9. beste, ja ik ben op zoek naar een nieuw laptop nu is voor internet ,mail en en wat youtube etc.. gewoon gebruiker maar heb toch graag dat hij snel over internet gaat en meerdere pagina's kunnen blijven open staan ,wat is best AMD8of9 of ga ik beter voor een I Core 3 of 5 >>> ik ga altijd voor een 15 inch groetjes
  en ik heb problemen mijn delete knop werkt niet hoe los ik dit op os belangrijk voor mij

 10. Prijzen laptop pc zijn wel toch oplichtend.je hebt laptops voor 900 euro met Intel HD videokaart voor de zelfde geld heb je een Nvidia videokaart.
  Je kan niks voor je geld als je geen verstand hebt en denkt 900 euro zal wel goed zijn.

 11. Beste, ik heb een nieuwe laptop nodig voor mijn richting die ik ga volgen interieur architectuur welke laptop raden jullie mij het beste aan

 12. Prima video met leuke voorbeelden Dennis.

  Het blijft lastig de hoeveelheid beschikbare en verschillende informatie te versimpelen naar een video van minder dan 4 minuten.

 13. Ik ben aan het kijken voor een laptop voor school. Ik heb er 1 gevonden die klein is (11,6 inch) met touchscreen voor een lage prijs. Is een kleine echt zo onhandig dan??
  Ik begin nu namelijk te twijfelen. Er zit ook maar 64 gb op maar voor 30 euro heb je er 64 bij.

Leave a Reply